Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kan man göra nambyte?

NamnbyteVid fyra av Marathongruppens evenemang erbjuder arrangören möjligheten att byta deltagarnamn på en startplats mot en administrativ avgift. Det gäller
ASICS Stockholm Marathon, Stockholm Halvmarathon, Tjejmilen och Tjurruset/Nattruset. Information hur namnbytet går till får du om du mailar till namnbyte@marathongruppen.se och uppger vilket evenemang det gäller. Principen är att den som vill byta sin startplats själv hittar sin ersättare.


Kundtjänst Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!
  Jag skulle vilja ha information om hur man gör för att byta sin startplats till en kompis.
  Anders Thüring
 • Hej Anders,

  Vi hade deadline för byten den 24 maj till ASICS Stockholm Marathon, men för övriga lopp går det fortfarande:
  Den nya deltagaren registreras på http://registration.marathon.se/Registration.aspx?RaceId=106 och samtidigt betalas administrationsavgiften 300 kr.
  De uppgifter vi behöver på den nya deltagaren är följande: namn, adress, födelsedatum, emailadress, ev. förening, tröjstorlek på finishertröja och ev löpmeriter de senaste två åren.
  Vi kommer att fråga efter några uppgifter löparen som lämnar ifrån sig startplatsen:  namn, e-mailadressen som angavs vid anmälan och löparens anmälningsreferensnr. Bara för att säkerställa att de är rätt person som lämnar ifrån sig platsen  och att igen annan bara tar den.
  .
  Bengt Jansson Service

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.